Опит от употреба Insumed

пристигна Insumed

Опит с Insumed капсули: преглед на лекарството и резултатите от приложението

Матиас от Залцбург: „Диабетът вече не е болест, а начин на живот"

Моят опит с диабет е около 5 години. Първите симптоми се появиха през лятото. Често бях жаден и след приемането на течността чувството за жажда не изчезваше. Приписах го на горещо време. Но дори и след настъпването на есента симптомите не отидоха никъде. Към тях се присъединиха неконтролиран апетит, раздразнителност поради постоянното чувство на глад. Освен това той често се буди през нощта, за да отиде до тоалетната. Не спах достатъчно, настроението ми падна, нахвърлих се на любимите хора. Планов преглед от лекар показа, че в кръвта е надвишена 2, 5 пъти от нормата.

Лекарят каза, че причината за диабет тип 2 при мен са няколко фактора: наднормено тегло, тютюнопушене, пристрастяване към мазни храни. Като лечение ми предписаха няколко вида лекарства, които трябваше да приемам няколко пъти на ден, преди всяко хранене. Освен това му е предписана строга диета, упражнения, редовни прегледи и самоконтрол на нивата на кръвната захар.

За 3 години боледуване няколко пъти се разпадах, спирах да пия лекарства поради неудобен режим. Не усетих никакво подобрение.

показатели, близки до нормалните след прием на Insumed

Как разбрах за Insumed

Обърнах се към нов лекар и той ме посъветва най-новото средство за понижаване на кръвната захар - Insumed на капсули. Бях привлечен от естествения състав и удобния начин на прием - само по 2 капсули на ден, сутрин и вечер. Поръчах 3 опаковки Insumed на официалния уебсайт за пълен курс, прочетете инструкциите как да използвате лекарството.

След като започнах да приемам Insumed, започнах да измервам нивата на кръвната си захар с интерес. Седмица по-късно показателите на глюкомера започнаха да се доближават до нормата. Месец по-късно забелязах подобрение в общото ми състояние, захарта се нормализира, сънят се нормализира. Сега не ме смущават неприятни симптоми, раздразнителността изчезна и отношенията в семейството се подобриха.