Отзиви за Insumed

 • Николай
  Благодарен на Insumed. С него започнах да се чувствам по-добре, спрях да се дразня, близките ми отбелязаха, че характерът ми се е подобрил. Прие 90 дни по 2 капсули на ден. Лекарят отбеляза подобрение.
  Insumed
 • Петър
  За мен Insumed се превърна в истински подарък. За една седмица захарта ми падна наполовина и стана в нормални граници. Сънят ми се подобри, защото спрях да ставам през нощта, за да отида до тоалетната. Настроението е високо. Благодаря ти Insumed!
  Insumed
 • Иванка
  Бях убеден в ефективността на Insumed. Два месеца прием на капсулите ми помогнаха да стабилизирам нивата на захарта. Сега нямам толкова строга диета, както преди, понякога мога да си позволя вкусни ястия.
  Insumed
 • Марийка
  Страдам от диабет повече от 30 години. Лечението протича с различен успех. Постоянно пиех много хапчета всеки ден. Insumed ми помогна да се отърва от постоянния контрол на хапчетата. Сега пия по една капсула сутрин и една вечер. Нивото на захарта е стабилно.
  Insumed
 • Марийка
  Имам много килограми, с които не мога да се справя от малка. Резултатът е диабет тип 2. С появата на Insumed успях да нормализирам нивата на кръвната си захар. Приятен допълнителен ефект от капсулите е стабилна загуба на тегло от 2-3 кг на месец.
  Insumed
Потребителска оценка Insumed
4.4
27